Cím:
Duna sétány
Budakalász
Telefonszám:
+36 30 934 4673
E-mail küldése

Hajótárolás

Napról-napra egyre több és több fedett hajótárolóval várjuk hajóját!
Vegye igénybe téli hajótárolás szolgáltatásunkat!
Érdeklődjön telefonon!

Sólyázás

Villámgyors sólyával várunk minden hajót, éjjel-nappal!
A sólya elérhető a hajótárolás szolgáltatásunkat élvező hajós társainkon túl mindenkinek!

Készülünk az új szezonra!

Folyamatosan épülnek új tárolóink, hogy hely hiány miatt jövőre se keljen senkinek nemet mondanunk :)

Gyertek! Mi már itt vagyunk!

Már 2 helyen is!

A 2021-es szezonban már a Rómain is várunk a tőlünk megszokott szolgáltatásokkal és hangulattal!

Hajótároló.hu

Hajótároló.hu

Minden időben Mindig Nyitva

2019-ben NON-Stop

Kedves Hajós Barátaink!

 

A 2019-es szezonra készülődve, szeretnénk számos meglepetéssel kedveskedni nektek! Néhányat már most előre elárulunk, a többi pedig legyen tényleg meglepetés, gyertek és tapasztaljátok meg őket!

Az idei szezonban (április 1 - október 31-ig) Hétfőtől - Vasárnapig, 0-24 óráig várunk benneteket.

Folyamatosan üzemelünk, nem csak ügyeleti jelleggel, így akár hajó takarítást, kozmetikát is kérhettek az éjszaka közepén, hogy másnap reggel a ti hajótok csillogjon a legszebben.

Éjjel-nappal elérhető lesz a sólya is! Ha esetleg a vízről szeretnétek gyönyörködni a nyári égbolt csillagaiban.

A túlpörgetett, küzdelmekkel teli hétköznapok mellett kevés időnk marad a kikapcsolódásra, a felhőtlen örömteli hajókázásra, ezt a kevés időt még szűkösebbé teszi a szezon által szabott keret, a kedvezőtlen vízállás vagy akár a rossz idő. Így tényleg alig marad idő amit a vízen tölthetünk. Tapasztalataink alapján ez benneteket is hozzánk hasonlóan sújt. A legrosszabb, az amikor ezt a pár örömteli napot egy váratlan meghibásodás, egy kötelező karbantartás esetleg egy ostoba, véletlen baleset eredményeként bekövetkezett károsodás, derékba töri, meghiúsítja.

Szeretnénk a kedvetekbe járni, ezért Szervizünk is NON-STOP várja vízi járműveiteket, megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy akár egyetlen éjszaka alatt is talpra állítsuk, karbantartsuk hajóitokat, hogy minél előbb ismét a vízen lehessetek. Több évtizedes tapasztalatunk alapján kialakított alkatrész raktárunkban folyamatosan készletezünk minden szükséges általános karbantartási anyagot, kopó alkatrészt, természetesen ennek ellenére is előfordulhat, hogy olyan nem várt, rejtett hibával találkozunk amit nem tudunk azonnal orvosolni. Olajozottan működő beszállítói kapcsolatainknak hála, az esetek zömében 1-2 napon belül ezeket a hiányzó alkatrészeket is be tudjuk szerezni. Így nálunk nem fordulhat elő, hogy hetekig ne tudd használni a hajódat.

Ígért meglepetéseinkből a fenti pár eset csak ízelítő, ha ellátogatsz hozzánk, ígérjük még számos változást fogsz tapasztalni, ami mind a Te és hajód kényelmét, örömét szolgálja.

Ha ez mind nem lenne elég, akkor örömmel tudatjuk ,hogy kis motorcsónak helyszíni szemle hajó vizsgaállomás lettünk! Bővebb információért, időpontért keress minket elérhetőségeinken!

Várunk 2019-ben is a Silver Dock hajós családjába!

A szlogenünk továbbra is: Silver Dock - Több mint hajó tárolás

 

a Silver Dock csapata

© 2018 Hajótároló.hu